Swedish English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Nyheter Klubben

Ett stort grattis till alla som var med och kämpade.

Milana klarade Basic 2 vilket gör henne till den yngsta A Minioren i Gävle och antagligen i Gästrikland någonsin som klarat denna nivå. Milana kommer att vara Minior A åkare i tre säsonger inklusive denna som just börjat.
Så ett jätte stort grattis till henne.

Maria Azizz, Mathilda och Mimmi kommer också att gå upp en tävlingsklass Maria till Minior B denna säsong i och med att hon klarade Basic 1 och Mathilda går upp i klass Ungdom B 15 i och med att hon klarade Fri 2 samt Mimmi som går upp i tävlingsklassen Ungdom B 13 i och med att hon klarade testen Fri 2.

Tilde klarade Fri grund vilket gör att hon får börja och tävla i klassen Minior C denna säsong.

 
Så ett stort grattis till er alla som klarade era tester.

Att tänka på för alla var att domarna på denna test var domare som dömmer konståkning ända upp till SM-nivå och enligt uppgift så har en av domarna till och med varit med och dömt på OS.
Så dom har skarpa ögon med vad som är rätt och fel i testerna.


Så till er som inte klarade era respektive tester så är det bara att kämpa på.
Tyvärr så är det så att man kanske blir lite för nervös så att det man klarar på träning inte går att genomföra på testen.
Detta med att man blir nervös kan alla åkare som hållit på en längre tid intyga så det spelar ingen roll om man testar på nivå fri grund eller fri 4 så kan just det med att man är nervös inför och under testen ställa till det.

Jag tycker speciellt synd om Cilla som jag såg falla ca 1-2 minuter före sin test och gjorde sig illa i handleden men åkte ändå fram och gjorde sin test, vi får hoppas att inte handleden är bruten.

Självklart så tycker jag även synd om alla andra som inte klarade sina resepektive tester som Amanda, Klara, Shaila, Karin, Vera, Sebastian, Cecilia, Madilen, Ellie och Ida för ni har ju alla kämpat så hårt under hösten med alla träningar.
Men ge inte upp utan vi får hoppas att domarna talade om för er vad dom ansåg måste göras lite bättre så att ni kommer ändå bättre rustade inför kommande tester.

Hoppas att jag nu inte glömde någon...

Vi från föreningen vill också passa på att tacka alla som var med och jobbade runt denna test med både administration samt mera praktiska göromål som cafe mm.

Domarna berömde organisationen runt denna test för att allt flöt på så bra fast det var så många som testade, och då skall man ha klart för sig dessa dommare varit med länge. Så dessa ord värmde från så erfarna domare.

Sist men inte minst vill vi berömma vår tränare Tania som både kunde vara glad åt de som klarade sig och tröstande åt de som inte klarade sig på denna test.


Ned skrivit av Webansvarig Per Törnblom

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google 

Nyheter

Från Styrelsen

1777432
Idag
Igår
Denna Vecka
Denna Månad
Förra Månaden
Totalt
212
695
2347
3747
46001
1777432

Your IP: 44.192.94.177
Server Time: 2024-07-14 10:24:16

KontaktFormulär

skgsloggoupph280b

konstagningskridskovita

Symbol-Information

Ni kan även maila direkt till oss på
mailadressen info  och som
avslutning efter info använd
@gavleskaret.se

eller ringa på

Gavleskärets telefonnummer:
070 61 65 222
Klubbens konton: Pg: 209560-2 eller
Bg: 5929-7788.

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management. 

I

n

f

o