Swedish English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Nyheter Klubben


Hej alla föräldrar och konståkare!

OBS!!!!!!(se längst ned för länkar till pdf dokument med ytterligare information)

 
Hoppas att ni har en bra sommar trots det dåliga vädret.
 
Nu är det snart dags att ta fram skridskorna inför klubbens sommarläger. Mer information hittar ni bifogat dokument. OBS! kolla att alla uppgifter stämmer gällande vecka/or etc.
 
Under kommande helg kommer information att läggas ut om markträning inför lägret, med start måndag vecka 30.
 
Vi ses snart!
 
Med vänliga hälsningar
AnneLie TörnblomInget läger utan att föräldrar ställer upp. I år är tanken att två föräldrar delar på en hel dag. Vi kommer ju inte att köra lika långa dagar i år och vi har heller ingen middag.
I bifogat dokument framgår vilka dagar som är utfördelade på barnets föräldrar.

Jag vill få till en lista där det framgår vilken av föräldrarna (eller mor-/far-föräldrarna) som tar vilket pass (nu finns det bara för några på listan).
Därför ar det viktigt att ni, så snart som möjligt, svarar tillbaka med namn och mobilnr för vem som tar föräldrapasset för ert barn.
Svara med emejl: anders.bramefjord@hotmail.com alternativt med SMS: 0768 611 225. Det går naturligtvis bra att ringa också.
Vissa har fått två pass (det gäller några av de som går två veckor samt även tränar-/instruktionsutbildningen på helgen).
Jag hoppas att ni kan lösa det. Har ni problem med tilldelad(-e) dag(-ar) så försök att byta med någon annan. Ett sista alternativ är att återkomma till mig.
Någon enstaka föräldrar från grupp 3 samt grupp 4 har blivit befriade (då nästan alla dessas barn bara deltar första veckan). Skulle det strula med bemanning första veckan så kanske någon av dem kan ställa upp.

Klubbens mobil 0706 165 222 kommer att vara lägertelefon där lägerföräldrar skall kunna nås som ett alternativ till egna mobiltelefoner.
I dokumentet står även lite om uppgifterna man har som lägerförälder. Det viktiga är att hålla ordning i omklädningsrum, musiknyckeln, ha koll på isen (och om något skulle hända ha sjukvårdsväskan till hands) samt naturligtvis hålla i lunchserveringen (vi har catering som levererar maten).
 I dagsläget är det oklart om vi skall ha egen försäljning av fika. Har Valbo hockey inte fiket igång hela dagarna så kör vi förmodligen någon enklare variant med dryck (festis, läsk kaffe & te) , något hembakt, lite frukt samt kanske toast. Vi återkommer om hur det blir med fikaförsäljning.

Ser fram mot vårt läger och att få träffa barn och föräldrar igen.

Vänliga hälsningar
Anders Bramefjord

 

 

 

 

Klicka här Info PDF1(deltagarlista mm)        Klicka här Info PDF2(Läger föräldrar mm)

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google 

Nyheter

Från Styrelsen

1670758
Idag
Igår
Denna Vecka
Denna Månad
Förra Månaden
Totalt
303
192
788
495
3127
1670758

Your IP: 18.205.26.39
Server Time: 2023-12-02 20:20:12

KontaktFormulär

skgsloggoupph280b

konstagningskridskovita

Symbol-Information

Ni kan även maila direkt till oss på
mailadressen info  och som
avslutning efter info använd
@gavleskaret.se

eller ringa på

Gavleskärets telefonnummer:
070 61 65 222
Klubbens konton: Pg: 209560-2 eller
Bg: 5929-7788.

There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management. 

I

n

f

o